Gulvfirma siden 1995    Fokus på kvalitet    Medlem af Gulvbranchen

Nyt trægulv eller pudsning af gulv

Hos Friis Gulvbelægning tilbyder vi nyt trægulv på Sjælland. Trægulve er en populær løsning som gulvbelægning for både erhverv og private, og jeg har mange års erfaring med både lægning og pudsning af alle typer trægulv. Et nyt trægulv får rummet til at fremstå helt nyt, og vedligeholdelsen er minimal.

Om det er nyt lamelparket eller massive nye trægulve, kan jeg sikre dig en smuk løsning. Geografisk dækker jeg hele Sjælland og København med udkørsel fra adressen i Slangerup i Nordsjælland

Vi tilbyder slibning og afhøvling af trægulve

Som noget nyt tilbyder jeg nu også slibning og afhøvling af trægulve, så du kan få et trægulv, der er så godt som et nyt trægulv - uden at skulle bekoste en udskiftning.

​På den måde kan du forlænge levetiden på dit trægulv og stadig have et flot hjem.

Uforpligtende tilbud på et nyt trægulv

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 21 49 04 47, eller på e-mail: friis@friisgulve.dk, hvis du ønsker yderligere information, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et trægulv.

Skriv til os

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak eller et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt. Kontakt os i dag og få bedste service fra start til slut.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Firma & CVR

​Friis Gulvbelægning 

CVR: 18868733

gulvbranchenlille