Gulvfirma siden 1995    Fokus på kvalitet    Medlem af Gulvbranchen

Tyndpuds​ af gulv og spartling

​Hos Friis Gulvbelægning tilbyder vi tyndpuds gulv på Sjælland. Ingen gulve er helt ens, og mange steder er underlaget, hvorpå gulvet skal lægges, mere eller mindre skævt.

Med spartling og tyndpuds af gulv kan jeg rette gulvets hældning op, hvilket er den ideelle løsning til opretning af gulve – både når der er tale om nyt og gammelt beton samt trægulve.​ Jeg bor i Slangerup nær København, men jeg kører på hele Sjælland for både private og erhvervskunder.

Bred erfaring​ med tyndpudsning

Jeg udfører alt inden for tyndpuds og spartling af gulve. 

Min erfaring inden for alle gulvtyper gør, at jeg kan levere præcis den løsning med tyndpuds af gulv og spartling, som er påkrævet for at sikre dig et flot og holdbart gulv. Du er med andre ord garanteret et flot gulv de næste mange år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til mig allerede i dag, så jeg kan give dig et uforpligtende tilbud på tyndpuds af gulv, spartling samt lægning af nyt gulv.

Ring til mig på telefon 21 49 04 47 eller send mig en e-mail: friis@friisgulve.dk, så giver jeg et godt tilbud.

Skriv til os

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak eller et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt. Kontakt os i dag og få bedste service fra start til slut.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Firma & CVR

​Friis Gulvbelægning 

CVR: 18868733

gulvbranchenlille