Gulvfirma siden 1995    Fokus på kvalitet    Medlem af Gulvbranchen

Vinylgulv er det slidstærke gulv

Hos Friis Gulvbelægning tilbyder vi vinylgulve. Vil du have et nyt gulv, som holder i rigtig mange år, og som er let at rengøre, så er et vinylgulv løsningen.

Et vinylgulv er ekstremt slidstærkt, men giver samtidig en sublim gangkomfort, det er det oplagte valg og det foretrukne gulv til såvel bryggers og entré som i køkken og kælder med videre.

Vi tilbyder forskellige vinylgulve

Folk har mange forskellige holdninger til, hvad der er et pænt gulv, men uanset hvad du ønsker dig, så kan jeg løse opgaven og sørge for, at du får et flot gulv i vinyl.

Skal dit vinylgulv ligne et stengulv, et trægulv, have et mønster eller en speciel farve? Mulighederne er uendelige, og jeg hjælper gerne med råd og vejledning, hvis du har brug for det.

​Kontakt os i dag for et tilbud på nyt gulv

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for et flot vinylgulv, kan du altid fange mig på telefon 21 49 04 47, eller på e-mail: ​friis@friisgulve.dk.

Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på et nyt gulv i vinyl, uanset din opgave, og hvor på Sjælland du holder til, og uanset om det er privat eller erhverv. Jeg kører i hele København og på Sjælland.

Lad os ringe dig op

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma & CVR

​Friis Gulvbelægning 

CVR: 18868733

gulvbranchenlille